Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - kyo tzo pa eit - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - baroukh haba / brouha aba-a - swaagat / aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - yôkoso - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - 환영합니다 - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam -

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

«Ελληνοφρένεια» 1/7/2011




Στον αέρα του Realfm 97,8 οι πρωταγωνιστές της «Ελληνοφρένειας», Θύμιος Καλαμούκης και Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης.

Η «Ελληνοφρένεια» ανανεώνει το ραντεβού της με τους ακροατές για τον Σεπτέμβριο.

Ακούστε τα 2 μέρη της εκπομπής, που μεταδόθηκε την Παρασκευή 1/7:

Μέρος 1ο

Μέρος 2ο

Τρέχουμε για την έκτη δόση, πριν καν να πάρουμε την πέμπτη!

Σοφία Βούλτεψη
05/07/2011
Πριν καλά-καλά εκταμιευθεί η 5η δόση και ενώ οι αποφάσεις για τον τρόπο συμμετοχής των ιδιωτών στο επόμενο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας δεν θα ληφθούν αν δεν περάσουν μερικές εβδομάδες, άρχισε κιόλας η συζήτηση για την… έκτη δόση!

Με τους αξιολογητές της τρόικας να πιθανολογούν – με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία – ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν θα καταφέρει να εφαρμόσει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, ξεκίνησαν ήδη οι συζητήσεις σχετικά με την κατάσταση που θα έχει διαμορφωθεί σε δύο μήνες, όταν θα έχει έλθει η ώρα για να καταβληθεί η έκτη δόση του δανείου.

Την ίδια ώρα, στον αέρα βρίσκεται και το νέο δάνειο, το ύψος του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό, καθώς αυτό θα εξαρτηθεί από τον τρόπο με τον οποίο θα συμμετάσχουν οι ιδιώτες πιστωτές, ώστε η συμμετοχή τους να μην προκαλέσει πιστωτικό γεγονός.

Δεν έχει περάσει ούτε μια εβδομάδα από την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου και τα τρομερά επεισόδια στην Αθήνα και όλα δείχνουν πως οδηγούμεθα ξανά στο σημείο μηδέν, ενώ το μόνο που μέχρι στιγμής έχει μετά βεβαιότητας συμβεί είναι η σοβαρή βλάβη στον τουρισμό.

Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Süddeutsche Zeitung, όχι μόνο αμφισβητείται ευθέως η ικανότητα της κυβέρνησης να εφαρμόσει το πρόγραμμα που με χίλια ζόρια ψήφισε η Βουλή, αλλά και θεωρείται βέβαιο ότι το αργότερο το φθινόπωρο θα χρειαστεί ένα Σχέδιο Β για την ελληνική κρίση χρέους.

Και ενώ στην Αθήνα ουδείς ασχολείται με το θέμα που περισσότερο απασχολεί την Ευρώπη – και κυρίως την Γερμανία – δηλαδή την συμμετοχή ιδιωτών στο ελληνικό χρέος, χθες, μια άλλη γερμανική εφημερίδα, η Frankfurter Allgemeine Zeitung προέβλεψε, δημιουργώντας φυσικά και το ανάλογο κλίμα, ότι τελικά θα την πληρώσει και πάλι ο Γερμανός φορολογούμενος.

Κάνει μάλιστα και τον λογαριασμό της η εφημερίδα, σημειώνοντας πως από τα 3,2 δις ευρώ επί των οποίων έχουν συμφωνήσει οι γερμανικές τράπεζες, τα 2 θα δοθούν υπό προϋποθέσεις και το υπόλοιπο 1,2 δις ευρώ που προέρχεται από τις λεγόμενες «κακές» τράπεζες, ουσιαστικά αποτελεί μια συγκεκαλυμμένη συμμετοχή των Γερμανών φορολογουμένων.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι σε συνέντευξή του στην ίδια εφημερίδα ο πρώην Επίτροπος Φριτς Μπολκεστάιν, γνωστός από την περίφημη οδηγία για τις εργασιακές σχέσεις, δηλώνει ότι φοβάται πως η Ελλάδα δεν θα αποφύγει την χρεοκοπία, ανεξάρτητα από την οικονομική βοήθεια.

Όπως λέει χαρακτηριστικά, «οι Έλληνες δεν θα μπορέσουν να αποφύγουν το λάκκο που οι ίδιοι έσκαψαν».

Η γερμανική προπαγάνδα συνεχίστηκε με συνέντευξη στην εφημερίδα Μπιλντ του επικεφαλής του Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών Χανς Βερνερ Ζιν, όπου προειδοποιεί ότι το βιοτικό επίπεδο των Γερμανών και η σταθερότητα της χώρας κινδυνεύουν από τα πακέτα στήριξης προς τις οικονομικά προβληματικές χώρες του νότου.

Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και τις τελευταίες δηλώσεις του επικεφαλής του Eurogroup, Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ, σχετικά με την απώλεια εθνικής κυριαρχίας εκ μέρους της Ελλάδας – που αν και έχουν βάση αν κρίνουμε από τις τελευταίες εξελίξεις περί επιτρόπων και project managers και αποσκοπούν στον κατευνασμό της ευρωπαϊκής κοινής γνώμης – τότε το τοπίο παραμένει και ζοφερό και θολό.

Και επομένως, μικρή σημασία έχουν οι εσωτερικές διενέξεις, είτε με αφορμή τον προπηλακισμό βουλευτών, είτε μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του υπουργού των Οικονομικών, επειδή διαφέρει η τέταρτη αξιολόγηση της τρόικας από τον Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα που ψηφίστηκε στη Βουλή.

Μικρή σημασία έχει και το αν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Μόσιαλος επιμένει ότι δεν θα υπάρχουν επίτροποι στα υπουργεία – διότι οτιδήποτε με το οποίο αξίζει να ασχοληθεί κανείς θα περιέλθει στην δικαιοδοσία των project managers.

Μικρή σημασία έχει και αν ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Πετσάλνικος αποφάσισε να τοποθετήσει το πρόβλημα – και επομένως τον περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας – στα τελευταία δύο χρόνια, ξεχνώντας τα… υπόλοιπα τριάντα.

Σημασία έχει η πραγματικότητα και αυτή λέει πως ήδη τρέχουμε για την έκτη δόση.

Οι 12 ανατροπές σε μισθούς και συντάξεις

Ποιοι και πώς θα πληρώσουν τα μέτρα του Μεσοπρόθεσμου
Μία σύνταξη θα κοστίσουν στους 300.000 συνταξιούχους τα νέα μέτρα του Μεσοπρόθεσμου. Εκτός από τις 12 ανατροπές σε μισθούς και συντάξεις, οι οποίες θα ισχύσουν από τον ερχόμενο Αύγουστο, νέα μέτρα θα εφαρμοστούν από το 2012 για τις επικουρικές συντάξεις (μείωσή τους και στους ήδη συνταξιούχους σε όσα Ταμεία είναι ελλειμματικά).

Παράλληλα, εντός του θέρους θα τεθεί σε εφαρμογή το νέο ενιαίο μισθολόγιο στο Δημόσιο, το οποίο θα επιφέρει νέες μεγάλες περικοπές στο εισόδημα των δημοσίων υπαλλήλων. Η κυβέρνηση επιδιώκει την εξοικονόμηση 800 εκατ. ευρώ, μόνο για το τρέχον έτος, από το μισθολογικό κόστος του Δημοσίου. Μέχρι το 2015 το συνολικό όφελος για τον προϋπολογισμό υπολογίζεται σε 2,2 δισ. ευρώ.
Οι 12 ανατροπές σε μισθούς και συντάξεις που φέρνει το Μεσοπρόθεσμο, έχουν ως εξής:....

1. Από 1/8/2011 θα παρακρατείται επιπλέον μηνιαία εισφορά από τους συνταξιούχους που δεν έχουν συμπληρώσει το 60ό έτος της ηλικίας τους, οι οποίοι λαμβάνουν σύνταξη άνω των 1.700 ευρώ. Η ειδική εισφορά αφορά κυρίως συνταξιούχους που συνταξιοδοτήθηκαν μέσω προγραμμάτων εθελουσίας εξόδου σε ηλικία πολύ μικρότερη από το γενικό όριο συνταξιοδότησης, με αναγνώριση πλασματικών χρόνων ασφάλισης.

2.Θεσπίζεται από 1/8/2011 η αναπροσαρμογή της Εισφοράς Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (πρώην ΛΑΦΚΑ) στις κύριες συντάξεις.

3.Θεσπίζεται από 1/9/2011 ειδική μηνιαία εισφορά στους συνταξιούχους επικουρικής ασφάλισης, οι συντάξεις των οποίων είναι πάνω από 300 ευρώ.

4.Από τον Αύγουστο θα αρχίσει η παρακράτηση επιπλέον 1% υπέρ ανεργίας στους μισθωτούς, με εργοδότες και εργαζόμενους να μοιράζονται ισομερώς την επιβάρυνση (από 0,5%).

5.Από 1ης Αυγούστου 2011 θεσπίζεται ειδική μηνιαία εισφορά, ύψους 10 ευρώ, που καταβάλλεται από τους ασφαλισμένους - αυτοτελώς και ανεξάρτητα απασχολουμένους των Ταμείων ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ.

6.Αυξάνεται από 1/1/2012 η συμμετοχή των αγροτών στον κλάδο σύνταξης του ΟΓΑ.

7Ολοι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά και οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ που κατέθεσαν από την 1η Ιανουαρίου του 2010 και εφεξής τα χαρτιά τους για συνταξιοδότηση, θα υποστούν περικοπή του εφάπαξ. Για το Δημόσιο η περικοπή ορίζεται στο 10%, ενώ για τους εργαζομένους στη ΔΕΗ 15%.

8.Μείωση από την αυστηρή εφαρμογή του ανώτατου πλαφόν στις συντάξεις, το οποίο μάλιστα μειώνεται, αφού σε αυτό (2.775 ευρώ ή 3.650 στην περίπτωση δύο συντάξεων) συμπεριλαμβάνονται πλέον τα οικογενειακά επιδόματα.

9.Οι συντάξεις που καταβάλλονται από το Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο (ΝΑΤ), μειώνονται αναδρομικά, από 1ης Ιανουαρίου του 2011, κατά 6%.

10.Από 1/8/2011 οι διατάξεις για αύξηση της ειδικής εισφοράς και αύξηση της εισφοράς υπέρ ανεργίας ισχύουν και για τους συνταξιούχους του Ενιαίου Ταμείου Ασφάλισης Τραπεζοϋπαλλήλων.
11Καθιερώνεται ειδική εισφορά υπέρ του Ταμείου Πρόνοιας των Δημοσίων Υπαλλήλων (ΤΠΔΥ), η οποία υπολογίζεται σε 1% επί των τακτικών αποδοχών και πρόσθετων αμοιβών και αποζημιώσεων όλων των δικαιούχων υπαλλήλων.

12.Αυξάνονται από την αρχή του 2012 οι εισφορές και στους ασφαλισμένους των πρώην λεγόμενων Ειδικών Ταμείων και νυν ΕΤΑΑ (μηχανικοί, υγειονομικοί, δικηγόροι).

Μεγάλοι Φιλέλληνες!

Ευάγγελος Βενιζέλος στο Ρόιτερς: «Μεγάλος φιλέλληνας ο Γιούνκερ»
"Mr. Juncker is a great Philhellene (friend of Greece)," Venizelos said. "He doubtless wants to always help Greece and the euro zone overcome its problems and, primarily, to avoid systemic dangers.

«Φωτιά» τα νέα τεκμήρια




Στην «παγίδα» των νέων τεκμηρίων, τα οποία είναι αυξημένα έως και 100%, κινδυνεύουν να πέσουν όχι μόνο οι ελεύθεροι επαγγελματίες που δηλώνουν χαμηλά εισοδήματα, αλλά και μισθωτοί και συνταξιούχοι που διαθέτουν ένα μικρό διαμέρισμα, ένα εξοχικό και ένα Ι.Χ. μεσαίου κυβισμού.

Όσοι δεν καταφέρουν με τα εισοδήματα που θα δηλώνουν, να καλύψουν τα ποσά, τα οποία προκύπτουν με βάση τις αντικειμενικές δαπάνες διαβίωσής τους, θα πέσουν στα «δίχτυα» της εφορίας και θα φορολογηθούν όχι για τα πραγματικά τους εισοδήματα, αλλά για τα τεκμαρτά, δηλαδή αυτά που προκύπτουν βάσει των αντικειμενικών δαπανών διαβίωσης.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι απώλειες που επέρχονται με το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα σε περισσότερους από 3 εκατ. φορολογούμενους, οι οποίοι έχουν εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ, είναι δυσβάσταχτες, αφού υπολογίζονται σε έναν ή ακόμη και δύο μισθούς.

Απώλειες που προκύπτουν από τη μείωση του αφορολόγητου ορίου στα 8.000 ευρώ, την περικοπή των φοροαπαλλαγών με έκπτωση μόνο 10% από τον φόρο, την ειδική εισφορά αλληλεγγύης, το τέλος επιτηδεύματος, την αύξηση των τελών κυκλοφορίας κατά 10%, την επιβολή έκτακτης εισφοράς 5% επί των τεκμηρίων για Ι.Χ. αυτοκίνητα, σκάφη και πισίνες, την αύξηση των ΕΦΚ σε σειρά προϊόντων και υπηρεσιών, του φόρου στα φθηνά τσιγάρα και του πετρελαίου θέρμανσης κατά 0,5-0,6 ευρώ το λίτρο, αλλά και την εκτίναξη του ΦΠΑ από το 13% στο 23% για τα προϊόντα εστίασης, αναψυκτικά, νερά κ.λπ.

ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
Αντικειμενική δαπάνη κύριας κατοικίας ιδιόκτητης μισθωμένης ή δωρεάν παραχωρούμενης
Τιμή ζώνης έως 2.799 ευρώ Τιμή ζώνης από 2.800 έως 4.999 ευρώ Τιμή ζώνης από 5.000 ευρώ (Προσαύξηση κατά 70%)
Παλιές διατάξεις Νέες διατάξεις Παλιές διατάξεις Νέες διατάξεις Παλιές διατάξεις Νέες διατάξεις
Τα πρώτα 80 τ.μ. 30 40 42 56 51 68
Τα επόμενα, από 120 έως 200 τ.μ. 80 110 112 154 136 187
'Ολα τα παραπάνω ποσά προσαυξάνονται, προκειμένου για μονοκατοικίες, κατά ποσοστό 20%
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
Τιμή ζώνης έως 2.799 ευρώ Τιμή ζώνης από 2.800 έως 4.999 ευρώ Τιμή ζώνης από 5.000 ευρώ (Προσαύξηση κατά 70%)

Παλιές διατάξεις
Νέες διατάξεις
Παλιές διατάξεις
Νέες διατάξεις
Παλιές διατάξεις
Νέες διατάξεις
70 τ.μ. 2.100 2.800 2.940 3.920 3.570 4.760
120 τ.μ. 4.400 5.800 6.160 8.120 7.480 9.860
200 τ.μ. 10.800 14.600 15.120 20.440 18.360 24.820
Δεν έχουν ληφθεί υπ' όψιν βοηθητικοί χώροι. Για δευτερεύουσες κατοικίες προβλέπεται μείωση 50%


ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
ΚΥΒΙΣΜΟΣ ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΝΕΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
Μέχρι 1.200 κ.ε. 3.000 4.000
Πάνω από 1.200 έως 2.000 κ.ε. Προστίθενται 300 ευρώ ανά 100 κ.ε. Προστίθενται 600 ευρώ ανά 100 κ.ε.
Πάνω από 2.000 έως 3.000 κ.ε. Προστίθενται 500 ευρώ ανά 100 κ.ε. Προστίθενται 900 ευρώ ανά 100 κ.ε.
Πάνω από 3.000 κ.ε. Προστίθενται 700 ευρώ ανά 100 κ.ε. Προστίθενται 1.200 ευρώ ανά 100 κ.ε.
Για πάνω από 5 έως 10 έτη προβλέπεται μείωση κατά 30%
Για πάνω από 10 έτη προβλέπεται μείωση κατά 50%


ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ ΕΠΙΒΑΤΗΓΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ
Κυβισμός Παλιές διατάξεις Νέες διατάξεις
1.200 κ.ε. 3.000 4.000
1.400 κ.ε. 3.600 5.200
1.600 κ.ε. 4.200 6.400
1.800 κ.ε. 4.800 7.600
2.000 κ.ε. 5.400 8.800
2.500 κ.ε. 7.900 13.300
3.000 κ.ε. 10.400 17.800
3.500 κ.ε. 13.900 23.800
4.000 κ.ε. 17.400 29.800
4.500 κ.ε. 20.900 35.800
5.000 κ.ε. 24.400 41.800


ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΤΗΣΙΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ (ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ) ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ
Παράδειγμα 1ο: Άγαμος φορολογούμενος
Περιουσιακά στοιχεία Δαπάνη διαβίωσης 2010 Δαπάνη διαβίωσης 2011
Κύρια κατοικία 100 τ.μ.
(τιμή ζώνης έως 2.799 ευρώ)
3.400 4.500
Αυτοκίνητο 1.600 κ.ε.
(7 ετών)
2.940 4.480
Εξοχική μονοκατοικία 70 τ.μ.
(τιμής ζώνης έως 2.799 ευρώ)
1.260 1.680
Βάρκα 4 μέτρων 3.000 4.000
Γενική δαπάνη διαβίωσης 3.000 3.000
Σύνολο ετήσιας δαπάνης διαβίωσης* 13.600 17.660
* Η ετήσια αντικειμενική δαπάνη διαβίωσης αυξήθηκε κατά 29,85%


Παράδειγμα 2ο: Έγγαμος φορολογούμενος
Περιουσιακά στοιχεία Δαπάνη διαβίωσης 2010 Δαπάνη διαβίωσης 2011
Κύρια κατοικία 120 τ.μ.
(τιμή ζώνης έως 2.799 ευρώ)
4.400 5.800
Αυτοκίνητο 1.800 κ.ε.
(3 ετών)
4.800 7.600
Αυτοκίνητο 1.600 κ.ε.
(7 ετών)
2.940 4.480
Εξοχική μονοκατοικία 100 τ.μ.
(τιμής ζώνης έως 2.799 ευρώ)
2.040 2.700
Γενική δαπάνη διαβίωσης 5.000 5.000
Σύνολο ετήσιας δαπάνης διαβίωσης* 19.180 25.580
* Η ετήσια αντικειμενική δαπάνη διαβίωσης αυξήθηκε κατά 33,36%


Παράδειγμα 3ο: Συνταξιούχος φορολογούμενος
Περιουσιακά στοιχεία Δαπάνη διαβίωσης 2010 Δαπάνη διαβίωσης 2011
Κύρια κατοικία 80 τ.μ.
(τιμή ζώνης έως 2.799 ευρώ)
2.400
3.200
Αυτοκίνητο 1.200 κ.ε.
(9 ετών)
2.100
2.800
Εξοχική μονοκατοικία 50 τ.μ.
(τιμής ζώνης έως 2.799 ευρώ)
900
1.200
Βάρκα 4 μέτρων 3.000 4.000
Γενική δαπάνη διαβίωσης 3.000 3.000
Αρχικό ποσό 11.400 14.200
Μείωση 30% 3.420 4.260
Σύνολο ετήσιας δαπάνης διαβίωσης* 7.980 9.940
* Η ετήσια αντικειμενική δαπάνη διαβίωσης αυξήθηκε κατά 24, 56%

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 50 ΔΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ 50 ΔΙΣ ΕΤΗΣΙΩΣ. ΑΙΣΧΟΣ"

“ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 50 ΔΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ 50 ΔΙΣ ΕΤΗΣΙΩΣ. ΑΙΣΧΟΣ"


Κανείς δεν μιλάει για την μεγάλη προδοσία που γίνεται στην Ελλάδα, που ξεπουλάμε με τον εφαρμοστικό νόμο
( διαβάστε τον νόμο με σχόλια

"http://www.epikaira.gr/content/files/Efarmostikos_nomos_sxolia1.pdf") τους αρχαιολογικούς χώρους, τα δάση μας, τις παραλίες, τα λιμάνια, τον ορυκτό μας πλούτο και φυσικά όλες τις ΔΕΚΟ κοψοχρονιά, για να εκταμιεύσουμε 50 δις, όταν χωρίς να πειράξουμε μισθούς και συντάξεις ούτε να αυξήσουμε το ΦΠΑ, μπορούμε να βρούμε τα 50 δις περικόπτοντας τις αλόγιστες δαπάνες για τους λαθρομετανάστες.

Κανείς δεν λέει όλη την αλήθεια στον....

......ελληνικό λαό, ούτε οι "υπερπατριώτες" του ΛΑ.Ο.Σ. που ψήφησαν το μνημόνιο 1, ούτε φυσικά οι όψιμοι εθνοσωτήρες αριστερίζουσας ιδεοληψίας, τύπου Σεισάχθειας ή Σπίθας ακόμα και ο λαλίστατος οικονομολόγος Καζάκης που γυροφέρνει τους αγανακτισμένους πολίτες.

Λεφτά υπάρχουν αρκεί να ακολουθήσουμε εθνική πολιτική και όχι πολυπολιτισμική made in U.S.A., κύριοι της αριστεράς αλλά και της δεξιάς. Η αλληλεγγύη στους λαθρομετανάστες, η πολιτική των ανοικτών συνόρων και οι χρηματοδοτήσεις των Μ.Κ.Ο. αλληλεγγύης στους λαθρομετανάστες βούλιαξαν την Ελλάδα και την οδήγησαν στην αγκαλιά του ΔΝΤ και της παγκοσμιοποίησης. Προμελετημένο σχέδιο που οι πάντες σιωπούν. Η Δανία εξοικονόμησε 6,7 δις αλλάζοντας μεταναστευτική πολιτική εμείς γιατί δεν το κάνουμε αλλά προτιμάμε να ξεπουλήσουμε την Ελλάδα αντί να αλλάξουμε μεταναστευτική πολιτική; Να σας πούμε γιατί. Διότι σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος υπηρετεί τους αμερικανούς και τους εβραίους τραπεζίτες και όχι τους έλληνες. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΔΙΕΛΥΣΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ

Σας παραθέτουμε όλα τα στοιχεία που κατά καιρούς έχουν δημοσιευθεί σε Περιοδικά και εφημερίδες αλλά οι πάντες κωφεύουν.


  • Α1 Σάββατο 21 Ιουνίου 2011 δις σε επιδόματα ανεργίας σε αλλοδαπούς. 736 ευρώ σύνταξη με ένα χρόνο ασφάλιση
  • Α1 5ης Μαΐου 2007 5,5δις φεύγουν προς Αλβανία. Περισσότερα από 15 εκ. ευρώ την ημέρα τα τελευταία 7 χρόνια.
  • ΑΥΡΙΑΝΗ Πέμπτη 23 Ιουνίου 250.000 αλλοδαποί έπαιρναν παράνομες συντάξεις 700 ευρώ = 2δις ετησίως
  • 31 δις το παρεμπόριο (καθημερινή 30 Ιουνίου 2011) ενώ η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου κάνει λόγο για 20 δις. Σύμφωνα με έρευνα του ΕΒΕΑ, την οποία φέρνει στο φως η «PRESS Time» μιλάει για 25 δις
  • 150 εκατομμύρια ευρώ η επιβάρυνση του ΕΣΥ από αλλοδαπούς που είχαν δωρεάν νοσηλευτική περίθαλψη. Δηλώσεις του υπουργού Υγείας Λομβέρδου στον ΣΚΑΙ
  • 75% επιδότηση από το κράτος εάν απασχολείς αλλοδαπούς εργαζομένους. (ΑΥΡΙΑΝΗ 26/03/09) Δηλ. εάν έχουν 1000 ευρώ μισθό μικτά τα 750 τα αναλαμβάνει το κράτος και τα 250 ο εργοδότης. Άρα 1.150.000 αλλοδαποί του ΙΚΑ x 750 σημαίνει 12 δις ετησίως
  • 350 εκατ. επιστροφή φόρου από παράνομους μισθούς από την εφορία (περιοδικό Επίκαιρα 19/5/2011)
  • 4,5 εκατ. σε κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών (περιοδικό Επίκαιρα: 03/02/2011)
Το ποσό των περίπου τεσσεράμισι εκατομμυρίων ευρώ αναλύεται ανά νομαρχιακή αυτοδιοίκηση ως εξής:
- Ν.Α. Έβρου: 1.799.111,28
- Ν.Α. Σάμου: 1.180.308,65
- Ν.Α. Λέσβου: 751.582,37
- Ν.Α. Χίου: 308.959,01
- Ν.Α. Δωδεκανήσου: 303.653,99
- Ν.Α. Εύβοιας: 113.163,03
- Ν.Α. Κυκλάδων: 14.832,49
- Ν.Α. Μαγνησίας: 13.292,22
- Ν.Α. Χανίων: 10.949,96
- Ν.Α. Μεσσηνίας: 2.178,00
- Ν.Α. Φθιώτιδας: 1.170,16
- Ν.Δ. Πειραιά: 750,88


ΣΥΝΟΨΙΣ

ΕΤΗΣΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ
2 δις για επιδόματα
2 δις για συντάξεις
12 δις για επιδοτήσεις εργοδοτών
150 εκατ. Νοσήλεια
4,5 εκατ. έξοδα υποδοχής & φιλοξενίας αλλοδαπών
350 εκατ. επιστροφή φόρου
--------------------
14.504.500.000 τα έξοδα του κράτους


ΞΕΝΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ
30 δις παρεμπόριο
5,5 δις προς Αλβανία
5,5 δις προς άλλες χώρες
----------------------
41 δις ξένο συνάλλαγμα δηλ. φεύγουν από την Ελλάδα


ΑΘΡΟΙΣΜΑ: Πάνω από 55 δις ετησίως χάνονται για αλλοδαπούς
Σημειωτέον δεν υπολογίσαμε τα χρήματα σε Μ.Κ.Ο. υποστήριξης λαθρομεταναστών

Άρα, λεφτά υπάρχουν για τους αλλοδαπούς. Για τους Έλληνες δεν υπάρχουν, ρατσιστές, μισέλληνες πολιτικοί !!

Όσο υπάρχουν παρεμπόριο αλλοδαπών και ανθελληνικοί ρατσιστικοί και αντισυνταγματικοί νόμοι, με επιδοτήσεις εργοδοτών που απασχολούν αλλοδαπούς και παράνομες συντάξεις και επιδόματα, η Ελλάδα ποτέ δεν θα ανακάμψει οικονομικά.

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
Το άρθρο 120 του Συντάγματος ενεργοποιήθηκε
Ζήτω η Ελλάς

Πηγή
ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΣΤΟΛΟΓΟΙ
http://akommatistoi-istologoi.blogspot.com/2011/07/50-50.html

tweeter

Our Banner

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ

Καλώς ήλθατε-Welcome-welkom-mirë se vini- welkomma- ahlan wa sahlan- bari galoust- xos gelmissiniz -i bisimila - akwaba - ongi etorri - Шчыра запрашаем - swagata - amrehba sisswène - ani kié - dobro došli - degemer mad - добре дошъл - - benvinguts - bonavinuta - dobrodošli - vítejte - velkommen - welkom - bonvenon - tere tulemast -gabitê - vælkomin - tervetuloa - welkom - bienvenue - wolkom - binvignut - benvido -herzlich willkommen - eguahé porá - mikouabô - bienvéni - / brouha aba-a - aap ka swaagat hein - üdvözlöm - velkomin - nnoo / i biala - selamat datang -fáilte - benvenuto - - amrehva ysswène / l'aaslama - chum reap suor (formal) / suor sdei (casual) -murakaza neza - - nodé - bi xer hati - gnindi ton hap - gratus mihi venis - laipni lūdzam - benvegnûi - boyeyi bolamu - sveiki atvykę - welkum - wëllkom - dobredojde - tonga soa -selamat datang - swagatham - merħba -haere mai - miawezon -tavtai morilogtun (Тавтай морилогтун) - ne y waoongo - namaste - velkommen - benvenguts - khosh âmadid (formal) / khoshumadi (informal) -witaj (sing.) / witajcie (pl.) -bem-vindo - mishto-avilian tú - bine ai venit (sing.) / bine aţi venit (pl.) - добро пожаловать - afio mai, susu mai ma maliu mai - benènnidu / beni benìu - fàilte - dobrodošli - karibu - wauya (plural: mauya) - bhali karay aaya -aayuboovan - vitame vás / vitajte - dobrodošel (to a man) - zupinje z te videtite - bienvenido - karibu - välkommen - härzliche wöikomme -maligayang pagdating - maeva / manava - nal-varravu -rahim itegez - swagatham -ยินดีต้อนรับ - malo e lelei - hosgeldiniz - gazhasa oetiśkom - laskavo prosymo -khush amdeed - hush kelibsiz - chào mừng - bénvnou (bénvnowe) / wilicome -croeso -bel bonjou - dalal ak diam - ékouabô / ékabô

(Ιf you want, you can use our website translator)